Home » Beschrijving

Algemene beschrijving

Onze chalet is gelegen in Wissenkerke. Wissenkerke ligt in het midden van het eiland Noord Beveland welke verbonden is doormiddel van bruggen aan de andere eilanden van Zeeland. De Deltawerken liggen op 10 minuten afstand evenals de Zeelandbrug, welke verbonden zijn met het eiland Schouwen Duiveland.

 

De chalet is op onze boerderij gelegen en beschikt over 2 slaapkamers: één met stapelbed en één met een tweepersoonsbed (1.40 x 2.00 meter), de bedden zijn voorzien van nieuwe matrassen.
Daarnaast is er een woonruimte met flatscreen tv, zitgedeelte, keuken (oven, koelkast), en een doucheruimte met wasbak en toilet. U kunt na aankomst een kopje koffie of thee zetten (Senseo apparaat, waterkoker aanwezig). Het chalet is naast de boerderijwoning gelegen maar beschikt over een omsloten eigen tuin en terras met voldoende privacy. Vanuit het chalet kijkt u uit op de wei met kippen en schapen. Naast het chalet is er een speeltuin met grote trampoline, schommels, glijbaantjes daarnaast is er veel buitenspeelgoed aanwezig (skelter, fietsjes, traptrekkers ed).

Wanneer u bij ons een overnachting met ontbijt boekt kunt u erop rekenen dat u opgemaakte bedden aantreft bij aankomst, handdoeken en keukenpakket zijn aanwezig.

 

Rondom het chalet kunt u over onze akkerranden een wandeling maken. Er is een bos (het 'Bokkegat') gelegen op 300 meter afstand. Hiervoor hoeft u slechts de weg over te steken. Daarna kunt u een prachtige wandeling maken langs de wandelroute, met een beetje geluk komt u de reeën tegen.

 

Het ontbijt wordt geserveerd in een mand, deze is voorzien van koffie/thee, jus d'orange, een gekookt eitje van onze eigen kippetjes, eigen gemaakte jam, roomboter, fruit, warme broodjes, kaas en vleeswaren.

 

Onze gelegenheid is zeer geschikt voor rustzoekers, senioren, liefhebbers van ruimte en natuur, fietsers en vissers maar ook gezinnen met (jonge) kinderen.

 

We zijn centraal gelegen op Noord Beveland, ideaal uitgangspunt om ons mooie Zeeland te verkennen.

Voorwaarden

  • Check in: vanaf 15.00 uur
    Check out: tot 11.00 uur
  • Wij verwachten dat u het chalet net zo netjes achter laat als dat u deze aantreft bij aankomst
  • Honden zijn van harte welkom, 's nachts of als u ze alleen laat in de chalet wel in een bench graag
  • U mag buiten roken, binnen niet
  • Voor kinderen geldt: toezicht houden, u bent op een landbouwbedrijf!

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb